Sistemes d'identificació

L'Ajuntament de Tarragona admet els sistemes d'identificació basats en certificats reconeguts i qualificats i de firma electrònica reconeguda o qualificada que siguin conformes a l'establert a la normativa vigent i que siguin admesos i validats per la llista de confiança de prestadors de serveis de certificació que valida el Consorci Administració Oberta de Catalunya.

Aquest Ajuntament disposa del Protocol d’Identificació i signatura electrònica que regula els principals sistemes d’identificació i firma, tant per l’administració com de les persones, entitats i empreses en la relació amb l'Ajuntament.

Es recomana la identificació mitjançant VALID. Aquest servei inclou, entre d'altres, identificació amb idCAT Mòbil i Cl@ve.

IDENTITAT DIGITAL

Per la realització de tràmits al registre electrònic i carpeta ciutadana, cal que disposis d'una identitat digital següent:

idCat Mòbil (Recomanat)

Ofert per la Generalitat en l’àmbit de Catalunya per persones físiques, pel quan no és necessària cap instal·lació. Amb el DNI o TIE i telèfon mòbil, obtindràs un codi d'un sol ús que et serà remès per SMS al realitzar un tràmit.
Tota la informació i com sol·licitar-ho a :

Certificats digitals

Els certificats digitals poden estar emesos amb tarja criptogràfica amb xip, pels que és necessari d'un lector per utilizar-los, o mitjançant un arxiu (programari) que t'has d'instal·lar al teu equip.

Els principals son: