Inici -> Ajuda a la Seu

Ajuda a la Seu

 

Estructura de la Seu Electrònica

La Seu electrònica de l'Ajuntament està dissenyada amb la següent estructura:

1: Capçalera. Inclou el logo de l'Ajuntament, el mapa web, l'enllaç al portal web municipal i els idiomes suportats

2: Lateral dret. incorpora una llista de bànners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès.

3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús(Sobre la Seu, Serveis Personals i Serveis Generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4: Peu. Inclou el logo de l'Ajuntament i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanacions tècniques

Per visualitzar correctament la Seu electrònica de l'Ajuntament, es deuen tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

  • Es deu disposar d'una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels.
  • Utilitzar Javascript per aprofitar tota la funcionalitat del portal, encara que es disposa d'una alternativa per a la majoria del codi javascript, per a aquells usuaris que tinguin el Javascript desactivat o versions antigues sense suport DOM.
  • Per accedir a les pàgines es recomana utilitzar el següent navegador:
    • Internet Explorer versió 11 o superior.

Per a poder accedir als serveis identificats de la seu electrònica deu utilitzar algun dels certificats que vénen a la lista de Certificats admesos.

En cas de tenir problemes amb algún servei de la seu electrònica consulte la siguiente la pàgina de Resolució de problemes freqüents.

Per a l'obtenció de certificats i per a la impresió de documents necessita tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader

 

21 de Març del 2016